SETUP + 100%FAT

header

Locatie: Grote Kerk

SETUP + 100%FAT

SETUP

Extravagant en bombastisch; de Meme-muur van SETUP. We nemen je mee door de evolutie van memes. Volg de Nyan Cat regenboog tot in de diepste krochten van het internet, waar memes hun oorsprong vinden. In onze meme-workshop word jij binnen no-time de meme(-expert).
SETUP is het centrum voor creatieve innovatie en nieuwe media in Utrecht.

 

100%FAT & Friends

Museum of Memes

De Grote Kerk wordt omgebouwd tot een expositieruimte voor internet-memes waarbij de bezoeker de mogelijkheid krijgt om zelf invloed te hebben op de inhoud van de expositie en deze zelf ook aan te vullen.

 

Body Control Healer

Heeft u ook zo’n behoefte aan meer internet-memes? Zoekt u ook altijd naar meer beeld en meer informatie? Probeer dan nu het prototype van de “Body Control Healer” geheel gratis tijdens Gogbot!

 

Random Dead Guys

Wat krijg je als je de Twitter-feed van Bad Luck Brian mixt met dooie soldaten en een vleugje oorlogs realiteit?

 

www.setup.nl
www.100fat.nl

memelog

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311