Sarina Walter

header

Sarina Walter

AKI ArtEZ Academy, Enschede

De eend is vaak onderwerp van mijn schilderijen want ik zie haar vooral in de rol van een intermiediair. Ik zie haar vooral vanuit een metaphorische standpunt. Net als fabeldieren geeft ze mij de mogelijkheid om een anoniem en toch characteristisch protagonist te ontwerpen.
Voor mij is zij de ironische tegenspeler van zowel high- als ook low culture, zij kan zichzelf door de beeldende kwaliteiten van een schilderij met allebei identificeren. Door ironie heeft zij op de zelfe tijd de mogelijkheid om zich weerom ervan te distanceren. Door het process van het altijd nieuw identificeren ontstaat een soort vrijheid, die het mogelijk maakt, om met alles wat me tegen komt te spelen.

http://www.papierkraken.de/

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311