GOGBOT Sick Saturday

header

Upload Cinema + Dagan Cohen

Dagan-Cohen-UC-grootOude Markt Sept 8 21.00 u
Upload Cinema brengt de beste video’s van het world wide web naar het witte doek. Elke twee maanden wordt een nieuw programma vol inspirerende en grappige internetfilmpjes gemaakt, steeds verbonden aan een actueel thema. In de programma’s van Upload Cinema komen veel memes voor, omdat een groot deel van de memes op internet bestaat uit filmpjes, die zich razendsnel verspreiden en constant worden nagemaakt en geparodieerd.  
Initiatiefnemer Dagan Cohen (bekend van De Wereld Draait Door) presenteert bij GOGBOT een programma waarin de laatste meme trends in internetfilmpjes aan bod komen.

 

GOGBOT Music & Performances

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311