GOGBOT Sick Saturday

header

GOGBOT Sick Saturday

38 september | 15:45 - 24:00 | Oude Markt
2Boulesvanille + WK Powertool Race + Upload Cinema + Dagan Cohen + Killahbass + Schnitt/Syncropath + Schlachthofbronx


Willem Heerbaart

willem heerbaartUw gastheer rond het podium van GOGBOT is de kleurrijke persoonlijkheid Napoleon Rodriguez. Ook bekend als regionale artiest, acteur en kunstenaar, voorman van diverse acts van hardcore punkband Warp6 t/m het razende boegbeeld van The New J. Frank Parnell Experience.

 

Killahbass

killahbassOude Markt  Sept 8
Female DJ duo mashing up breakcore, dubstep, hardcore, jungle, techno, rave, juke en meer. Waren vorig jaar de aangename verrassing op het GOGBOT podium en in de Grindcore Karaoke bar. Verzorgen vanavond de warming up en zijn vrijdagavond afsluiter van de Pussy Riot Tribute en opmaat tot de Deathproof Friday Night in Atak.

2Boulesvanille (Fr)

2boulesvanilleOude Markt Sept 8 15.45 u  PART 1
2Boulesvanille is een Zuid Frans drumstel- duo, dat hun instrumenten verbindt met analoge synthidrums. Midden op straat gaan ze los op hun slagwerk en dompelen zich met het geluid onder in een enorme lading mayonaise dat bestaat uit grindcore constructies, techno, dub, impro en verwijzingen naar diverse radio hits. Het resultaat is een unieke mix van idiote muziek, enig in haar soort, dansbaar, en past zowel in de pit, de disco en de supermarkt.

 

WK Powertool Race

powertoolraceOude Markt Sept 8 16 u
Hosted by Mr Napoleon Rodriguez

Twee banen van 20 m lang en 30 cm breed, in een kooi van 2 m hoog, een dragrace voor omgebouwde handgereedschappen, komt dat zien en doe mee!
Meer info | Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Upload Cinema + Dagan Cohen

Dagan-Cohen-UC-grootOude Markt Sept 8 21.00 u
Upload Cinema brengt de beste video’s van het world wide web naar het witte doek. Elke twee maanden wordt een nieuw programma vol inspirerende en grappige internetfilmpjes gemaakt, steeds verbonden aan een actueel thema. In de programma’s van Upload Cinema komen veel memes voor, omdat een groot deel van de memes op internet bestaat uit filmpjes, die zich razendsnel verspreiden en constant worden nagemaakt en geparodieerd.  
Initiatiefnemer Dagan Cohen (bekend van De Wereld Draait Door) presenteert bij GOGBOT een programma waarin de laatste meme trends in internetfilmpjes aan bod komen.

 

Schnitt/Syncropath (It.)

Schnitt Synchropath live 1a  Oude Markt Sept 8  21.30
Schnitt/Syncropath is een mediakunst project uit Bologna met een live processing gebaseerd op synchronisatie van 678 audiofiles en 234 videofiles. Syncropath onderzoekt de emotionele potentie van geluid en beeld in communicatie uit het dagelijks leven. Met gebruik van data uit communicatie systemen, post - televisie,  public screens, websites, home movie’s, surveillance cameras, service monitors etc. Schnitt’s Amelie Duchow and Marco Monfardini realiseren live-performances , maar ontwikkelen bv ook lichtinstallaties voor de 10 hoogste gebouwen van Milaan, en een audiovisuele show voor de New York Fashionweek 2012.

 

2Boulesvanille (Fr)

2boulesvanilleOude Markt Sept 8 22.15  u  PART 2
2Boulesvanille is een Zuid Frans drumstel- duo, dat hun instrumenten verbindt met analoge synthidrums. Midden op straat gaan ze los op hun slagwerk en dompelen zich met het geluid onder in een enorme lading mayonaise dat bestaat uit grindcore constructies, techno, dub, impro en verwijzingen naar diverse radio hits. Het resultaat is een unieke mix van idiote muziek, enig in haar soort, dansbaar, en past zowel in de pit, de disco en de supermarkt.

 

Schlachthofbronx (D)

schlachthofbronx3Oude Markt sept 8 22.45
Het hoofdkwartier van Schlachthofbronx ligt midden in München. Tussen drugsverslaafden, Leger Des Heils en slachthuis (inderdaad, vandaar de naam!) creëerden de heren van Schlachthofbronx het genre dat ze zelf met een vette knipoog Munich Bass noemen: een hybride van Ghetto Tek, Kuduro, Funana, Booty Bass, Dub Step en wat er zoal meer in die hoek van het muzikale spectrum te vinden is.

 

 

GOGBOT Music & Performances

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311