GOGBOT Pussy Riot Tribute

header

GOGBOT Pussy Riot Tribute

27 september | 19:00 - 00:00 | Oude Markt
Suicide Inside + Vrouwen zijn OK + MONODEER + Rosa Menkman + Killahbass


Willem Heerbaart

willem heerbaartUw gastheer rond het podium van GOGBOT is de kleurrijke persoonlijkheid Napoleon Rodriguez. Ook bekend als regionale artiest, acteur en kunstenaar, voorman van diverse acts van hardcore punkband Warp6 t/m het razende boegbeeld van The New J. Frank Parnell Experience.

 

Leonor Jonker

Leonor JonkerLeonor Jonker schrijft over popmuziek, moderne geschiedenis en hedendaagse kunst. Eerder dit jaar verscheen haar boek ‘No Future Nu’ (Lebowski Publishers) over de invloed van punk op de Nederlandse kunst en cultuur, onder meer op het gebied van mode en vormgeving, zelfwerkzaamheid en in de beeldende kunst: van graffiti tot street art en van televisiepiraten tot cyberpunk.

Leonor Jonker zal het Pussy Riot Tribute inleiden.

 

Suicide Inside (BY)

suicide insideOude Markt Sept 7 20.00
Electropop en electromadness. Breakbeat, noise en koude robotische Russische female vocals. Een zeer gepaste opener van deze avond, die in het teken staat van de Pussy Riot madness uit Moskou. Fuck Putin, fuck all systems!
http://suicideinside.ambassador21.com/

 

Vrouwen zijn OK

vrouwen zijn okOude Markt Sept 7  21.00
Vrouwen zijn ok! is de nieuwe girlpowerrocksensatie uit Amsterdam. Met nummers als 'heb je haar op je kut ja/nee', 'een schimmelinfectie is niet fijn' en 'ik hoor thuis achter het fornuis' halen ze moeilijk bespreekbare onderwerpen uit de taboesfeer. Hun spectaculaire fluoriserende blacklight show is onweerstaanbaar en heeft al menig hart veroverd. Waarschijnlijk binnenkort het jouwe ook......


MONODEER + Rosa Menkman visuals

rosa menkmanMonodeerOude Markt Sept 7  22.00 u
Minimale middelen. Maximaal geluid! Monodeer is het alter ego van Mark van den Heuvel, de elektronische muzikant die op onnavolgbare wijze met twee klassieke Nintendo Gameboys zijn liefde voor 8-bit en basslines combineert. Dansen op dubstep uit de Nintendo….met de meest glitchy visuals van Miss Glitch Rosa Menkman.

Killahbass

killahbassOude Markt  Sept 7  23.00 u
Female DJ duo mashing up breakcore, dubstep, hardcore, jungle, techno, rave, juke en meer. Let op de onvoorspelbare dresscode en de bijzondere video’s. Waren vorig jaar de aangename verrassing op het GOGBOT podium en in de Grindcore Karaoke bar. Vanavond afsluiter van de Pussy Riot Tribute en opmaat tot de Deathproof Friday Night in Atak.

 

GOGBOT Music & Performances

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311