GOGBOT Dubbel Dubstep Night

header

GOGBOT Dubbel Dubstep Night

atakgr8 september | open 23:00 | ATAK | Tickets
Bar 9 + Stinkahbell + DJ Madd + Gomes + more


Bar9 (UK)

bar9

Met het titanen duo BAR 9, dat al sinds het begin van de dubstep explosie bekend staat om hun keiharde tunes heeft het team achter Dubbel de perfecte headliner gevonden om het nieuwe seizoen te openen. De reputatie van BAR 9 voor keihard werk heeft al geleid tot remixen voor onder andere Noisia, Nero en Example.

 

 

Stinkahbell (UK)

StinkahbellDe razendsnel rijzende ster van Stinkahbell, die met veelzijdige producties zoals Hot Poo en Don’t Tell Mum About Ibiza, perfect grime en house invloeden de dubstep weet in te brengen. Zijn Losing Tracks EP met onder andere de gelijknamige track en Overreactor breekt op dit moment wereldwijd clubs af en is het ultieme voorbeeld van die veelzijdigheid.

 

 

DJ Madd (UK)

djmadd [800x600]Als laatste naam uit de UK voegt het team achter Dubbel daar niemand minder dan DJ Madd aan toe, die bekend staat om zijn unieke sound die zowel diep als hard te noemen valt en die dit jaar met zijn nieuwe album The Real & The Shadow liet horen die combinatie als geen ander te beheersen.

 

 

Gomes

Dj GomesHet rijtje gasten van de lineup wordt afgemaakt door de Nederlandse godfather van de dubstep; Gomes, die voor geen enkele Nederlandse dubstep liefhebber een onbekende kan zijn met zijn machtige Oi! feesten en gelijknamige label.


GOGBOT Music & Performances

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311