GOGBOT Audio-Visual Opening Night

header

GOGBOT Audio-Visual Night

atakgr6 september | open 23:00 | ATAK | Tickets
Byetone + DJ Kypski + Skull Vomit + 2Junxion + NEW + Southern Depot + Cyance


Southern Depot + Cyance

southern depot + cyanceAtak sept 6 23:00

Dark ambiant warming up

http://soundcloud.com/southerndepot

 

Byetone (D)

Atak Sept 6 23.59 u

De openingsavond van GOGBOT in Atak is er een van de grensverleggende ervaringen. Wisten de afgelopen jaren Ryoji Ikeda en Carsten Nicolai met hun abstracte glitch-core de grote zaal van Atak te transformeren tot een futuristische mediatempel, dit jaar komt mede-oprichter van het Berlijnse Raster Noton label Byetone aka Olaf Bender bij GOGBOT het spits afbijten met zijn nieuwste show SYMETA. Intense glitchy visuals op het 12 m brede scherm gaan gepaard met de diepste minimal bassen,  clicks ’n cuts. Byetone is een van de toonaangevende Raster Noton muzikanten en speelde o.a. als headliner op Sonar Barcelona en Transmediale Berlijn.

DJ Kypski

Kypski @ GOGBOT 2012Atak Sept 6 01.00 u

DJ Kypski is 6 malig NL DJ kampioen en scratch virtuoos, en staat bekend als een muzikant die het experiment niet schuwt en samenwerkt met de meest uiteenlopende componisten en muzikanten. Voor GOGBOT draait Kypski een uiterst dansbare set met de nieuwste tracks uit de dubstep, juke, techno, electro, grime en minimal: Kypski staat voor turntablism avant-la-lettre!

Visuals by Rosa Menkman

 

DJ SkullVomit aka Tony from Eustachian (US)

DJ Skull Vomit @ GOGBOT 2012Atak Sept 6 02.00 u

Als voorproefje op de Deathproof Fridaynight schuift vervolgens de Amerikaanse producer en muzikant DJ Skull Vomit aan, ook bekend als Tony from Eustachian. Verwacht een spastische op holgeslagen bulldozer stuiterend langs het podium in Atak.

Visuals by Rosa Menkman

 

2Junxion

Atak Sept 6 03.00 u

Tijd om bij te komen is er niet want de openingsavond van GOGBOT wordt in denderende stijl afgesloten met de rave-techno-acid van beproefde Twentse makelij: 2Junxion uit Hengelowwwwwwwwwwwwwwww, of all places!

 

 

NEW

Atak foyer/café  Sept 6  23-04 u

GOGBOT dutch talent stage, hosted by NEW Nieuwe Electronische Waar

Falling Dreams
Oshunmare
Kalima
Knarsetand
Rorinx & Crosslinq

GOGBOT Music & Performances

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311