Nieuws

header

Twente Biennale 23 mei t/m 9 juni 2013 +++++ Geef je op voor de Power Tool Race! +++++ Reserveer voor de GOGBOT Camping! +++++ GOGBOT 5 t/m 8 sept 2013! Teledildonics: Sex & Technology! Call for submission: submissions@gogbot.nl +++++

Vacatures

PLANETART, de organisator van onder andere GOGBOT, heeft een aantal vacatures open staan voor stagiaires, locatiemanagers en diverse functies voor vrijwilligers.

 

Doelstelling van PLANETART:    

Het presenteren van actuele, hedendaagse beeldende kunst voor een breed publiek in de vorm van manifestaties/festivals. Tevens platform voor jong talent. 

 

Stagiaires
Profiel van de stagiaire:    Zelfstandig kunnen werken, zeer communicatief, doorzetter, leergierig, sociaal, affiniteit met hedendaagse beeldende kunst, mediakunst, populaire cultuur, jongeren cultuur, affiniteit met de actualiteit, maatschappij-kritisch, schrijven zonder spelfouten. Technisch onderlegd zijn is geen voorwaarde, enthousiast, betrokken en secuur zijn wel.

Taken/mogelijkheden voor de stagiaire:  Zowel voor 2de, 3de, 4de jaars als afstudeeropdracht. Ieder jaar onderzoekt het festival een thema, gerelateerd aan de actualiteit. Er liggen meerdere functies/taken. Bv op gebied van marketing en promotie: assisteren op de marketingafdeling, bv aanschrijven van allerlei blogs, post-werkzaamheden, etc. Een andere functie ligt op gebied van gastvrouw, je kunt kiezen uit een publieksfunctie: als medewerker ben je het gezicht van het festival, of zorgen voor de vrijwilligers (catering,etc), div taken, evt digitale vormgevingstaken, cd's kopieren, productietaken, algehele taken, etc

Begeleiding: Piek van de werkzaamheden ligt periode tot 12 september, daarna meehelpen in de verslaglegging/afronding. We verwachten tijdens het festival meerdere dagen inzet. 
Veel taken dienen via internet en vanuit huis te worden uitgevoerd, veel digitale communicatie.

Gewenste benadering door studenten:     via mail  contact[at]gogbot.nl       Sollicitatiebrief      met CV        

Locatiemanager:
Profiel van locatiemanager: Je bent een ervaren spin in het web en hebt ervaring in het opbouwen van exposities. Stressbestendig, en meegaand in de grillen van de directie. 

Je kan lange dagen maken tijdens het GOGBOT festival. Oog voor detail en techniek. Positieve werkhouding en weet anderen te prijzen en enthousiasmeren.
Bij voorkeur uit omgeving Enschede.

Taken/mogelijkheden: Je krijgt 1 van de locaties toegewezen, daar voor jij, onder de directie, de supervisie over. Dat betekent simpele zaken als geen licht op projectieschermen in de gaten houden, auto-loops van dvd's en pc's (laten) controleren, alles dubbel-checken. Je weet overal een oplossing voor, en weet anders op tijd e.e.a. terug te koppelen richting directie. Je staat je mannetje tegenover lastige vragen en niet-meewerkende personen en weet ze mee te buigen en hebt een positieve en charmerende invloed op ze. Je steekt je handen uit de mouwen en weet dat je een voorbeeldfunctie hebt voor de vrijwilligers en opbouw-team.
Je houdt het overzicht op binnenkomende chaos, onderdelen als eten, rommel, gereedschap houd je tevens in de gaten.

Wij bieden: Een interessante, brede taak, waarin je in een week meer leert en ervaring opdoet dan in menige organisatie in een jaar. Een drukke maar toch relaxte en positieve omgeving, met een zeer kwalitatief en experimenteel karakter, bij een festival dat werd uitgeroepen tot meest innovatieve festival van Nederland.
Freelance basis, conform ideeel en vrij toegankelijk kunst festival.

Solliciteren? cv + motivatie + referenties  contact[at]gogbot.nl


(Social) media enthousiasteling

Vrijwilliger die komt helpen op de (social) media afdeling


Grafisch ontwerper audiovisuele communicatie


Tijdens GOGBOT willen we meerdere informatieschermen ontwerpen en plaatsen, zodat de bezoeker een beter beeld heeft wat er die dag aan hoogtepunten plaatsvindt.  Evt afwisselen met live twitter-feed.

 

Diverse overige functies

GOGBOT Downloads

GOGBOT Newsletter

Name:
Email:

GOGBOT on Twitter

GOGBOT on Facebook

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311