Nieuws

header

Twente Biennale 23 mei t/m 9 juni 2013 +++++ Geef je op voor de Power Tool Race! +++++ Reserveer voor de GOGBOT Camping! +++++ GOGBOT 5 t/m 8 sept 2013! Teledildonics: Sex & Technology! Call for submission: submissions@gogbot.nl +++++

Zaterdag 8 september - Dubbel Dubstep Night

djmadd [800x600]Als je goed ziek, zwak en misselijk gebeukt bent door de Sick Saturday op de Oude Markt, dan kan er natuurlijk nog altijd wel iets meer bij. Dat spreekt voor zich, want GOGBOT Festival staat niet voor niks pal voor het motto: Shock Your Senses. Een heel mooie manier om dat fysiek te maken, is natuurlijk de Dubbel Dubstep Night.

Waar de bas het laagste van het laagste opzoekt en soms vooral alleen voelbaar is. waar de vloer wobbelt en hobbelt onder de dreunende subsonische frequenties, waar je ingewanden spontaan een andere plek in je binnenste zoeken of krijgen; daar vind je de meesters van de dubstep, bij elkaar gebracht door Dubbel.

Voor deze aflevering tijdens GOGBOT 2012 Festival presenteren ze een line-up om te zoenen. Keiharde dubstep komt van Bar9: brace yourself! Waar house en grime op dubstep klappen, vind je Stinkahbell. DJ Madd zoekt het in diep, dieper, diepst en venijnig krachtig en natuurlijk is het feest verre van compleet zonder de Nederlande godfather van de dubstep (beroemd en berucht vna de Oi! feesten): DJ Gomes.


Dus: wob-wob-wob en in galop richting de dikste dubstep!

GOGBOT Downloads

GOGBOT Newsletter

Name:
Email:

GOGBOT on Twitter

GOGBOT on Facebook

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311