Nieuws

header

Twente Biennale 23 mei t/m 9 juni 2013 +++++ Geef je op voor de Power Tool Race! +++++ Reserveer voor de GOGBOT Camping! +++++ GOGBOT 5 t/m 8 sept 2013! Teledildonics: Sex & Technology! Call for submission: submissions@gogbot.nl +++++

Vrijdag 7 september - Deathproof Night

incite  [800x600]Natuurlijk is het op vrijdag eerst tijd voor de Pussy Riot Tribute Night op de Oude Markt; helemaal gratis en gegarandeerd een klapper van een protest en tribuut! 

Naadloos daarop aansluitend is het een piepklein wandelingetje naar Atak waar de Deathproof Night op het programma staat.

Zoals je gewend bent van GOGBOT is dat bepaald geen nachtelijke fuif voor de tere zieltjes. Verre van. Daar zorgen bijdragen van meesterslopers Bong-Ra en Dead Fader wel voor. Incite/ slaat je niet alleen met de dikste industrial beats om de oren, maar knettert er ook een visueel overdonderende zwart-wit projectieshow uit waar het je van zal gaan duizelen. Om het af te maken knuppelt Ambassador21 diep in de kleine uurtjes nog even het laatste stof uit je oren met een ziedende riot-performance tussen noise en digital hardcore. 

En: niet te vergeten, om al dit geweldige geweld heen is er ook een heuse CTRL-ALT-DELETE-avond en serveert 816 ter warming-up alvast de smakelijkste wobbel-de-wobbelende dubstep. 

Kortom: dansschoenen aan, oordoppen zijn misschien geen overbodige luxe en een nachtlang helemaal door het lint met de Deathproof Night van GOGBOT 2012 Festival!!!

 

GOGBOT Downloads

GOGBOT Newsletter

Name:
Email:

GOGBOT on Twitter

GOGBOT on Facebook

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311