Download GOGBOT App

header

APP APP APP - De GOGBOT 2012 APP!!!

unnamedGOGBOT is veel. Veel programma, veel muziek, veel kunst, veel indrukken, veel shocks to your senses. Geen nood en geen paniek om door de vele bomen het bos niet meer te zien, want behalve een programmaboekje is er natuurlijk ook de heel handige hulp van de enige echte GOGBOT-APP.


Die is er zowel voor Android als voor de Apple en daarin vind je alles handig bij elkaar en onder elkaar. Zie het als de kruimeltjes uit het sprookje bijvoorbeeld of de metrokaart voor een weekend Enschede dat je niet snel zult vergeten gemaakt door Danny Jeroense. Downloaden en installeren dus en dan ben je in ieder geval op het vlak van het programma en de locaties de weg níet kwijt.

 

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311