Camping

header

Twente Biennale 23 mei t/m 9 juni 2013 +++++ Geef je op voor de Power Tool Race! +++++ Reserveer voor de GOGBOT Camping! +++++ GOGBOT 5 t/m 8 sept 2013! Teledildonics: Sex & Technology! Call for submission: submissions@gogbot.nl +++++

Camping

camping2Het jaarlijkse kunst muziek & technologie festival GOGBOT heeft ook dit jaar weer een speciale stadscamping! Bezoekers hoeven nu niet meer delen van het nachtprogramma te missen om de laatste trein te kunnen halen. Midden in de stad Enschede is een gezellige stadscamping ingericht, met in de avond performances en speciaal bezoek van diverse artiesten.

  • Lokatie: Cromhoffsbleekweg 75, Enschede.
  • Op kruipafstand van de festival lokaties.
  • GOGBOT visitors only.
  • reserveren via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

camping 

  • de camping gaat op donderdag open en sluit maandag ochtend
  • de camping kost 5€ plus 2€ per tent per nacht
  • er bestaat de mogelijkheid om zelf ontbijt in de keuken te maken of voor 2€ van het ontbijtbuffet te eten (brood, sla, fruit, coffee, thee, kaas, spreads etc)
  • er is 24uur per dag bewaking

GOGBOT Newsletter

Name:
Email:

GOGBOT on Twitter

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 staat in het teken van meme’s, culturele genen die zich in onze digitale cultuur verspreiden. Via social media en op sites als 4chan.org , dumpert.nl en fok.nl worden continue filmpjes, plaatjes, nieuwsfeiten en persoonlijke gebeurtenissen met vrienden én onbekenden gedeeld. Zo’n idee, trend of gedrag dat zich online van persoon tot persoon verspreidt, wordt een meme genoemd. Meme’s worden dan ook als nieuwe culturele genen gedefinieerd: ze verspreiden zichzelf, muteren en reageren. Lees meer...

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+316 5583 0311