News

header

Twente Biennale 23 mei t/m 9 juni 2013 +++++ Geef je op voor de Power Tool Race! +++++ Reserveer voor de GOGBOT Camping! +++++ GOGBOT 5 t/m 8 sept 2013! Teledildonics: Sex & Technology! Call for submission: submissions@gogbot.nl +++++

FEMEN op de GOGBOT Pussy Riot Tribute Night

Dit is actie anno 2012! Female Power, Internet Meme en Actie!

 

Een topless dame die met een kettingzaag een kuis omzaagt? Free Pussy Riot, stond op haar borsten. De foto's en filmpjes verspreiden in sneltreinvaart over Facebook. FEMEN voert actie wereldwijd, op zeer ludieke wijze "omdat borsten in de Oekraine het enige is waar de mannen wel naar kijken", "prostitutie als grootste handelsproduct in de Oekraine", daarom zetten ze hun actieleuzen op het ontblote bovenlijf.

Vrijdag 7 september vanaf 19:00 staat bij het GOGBOT festival in Enschede geheel in het teken van een bijzondere ode aan Pussy Riot, de punk performance groep die onlangs in Rusland gearresteerd werd.

Zojuist is bevestigd dat niet alleen FEMEN Holland actie voert, maar ook een erg speciale gast komt: de bekende activiste Inna Shevchenko, een van de boegbeelden van FEMEN die in Kiev onlangs veel media aandacht kreeg met de actie waarbij ze topless een Christelijk kruis omzaagde uit protest tegen de arrestatie van Pussy Riot.

 

APP APP APP - De GOGBOT 2012 APP!!!

gogbot app screens promoGOGBOT is veel. Veel programma, veel muziek, veel kunst, veel indrukken, veel shocks to your senses. Geen nood en geen paniek om door de vele bomen het bos niet meer te zien, want behalve een programmaboekje is er natuurlijk ook de heel handige hulp van de enige echte GOGBOT-APP. 

Read more...

Zaterdag 8 september - Dubbel Dubstep Night

djmadd [800x600]Als je goed ziek, zwak en misselijk gebeukt bent door de Sick Saturday op de Oude Markt, dan kan er natuurlijk nog altijd wel iets meer bij. Dat spreekt voor zich, want GOGBOT Festival staat niet voor niks pal voor het motto: Shock Your Senses. Een heel mooie manier om dat fysiek te maken, is natuurlijk de Dubbel Dubstep Night.

Read more...

Vrijdag 7 september - Deathproof Night

incite  [800x600]Natuurlijk is het op vrijdag eerst tijd voor de Pussy Riot Tribute Night op de Oude Markt; helemaal gratis en gegarandeerd een klapper van een protest en tribuut! 

Naadloos daarop aansluitend is het een piepklein wandelingetje naar Atak waar de Deathproof Night op het programma staat.

Read more...

Donderdag 6 september - Audio-Visual Opening Night

byetone-live-2011-peter-bulak 800x600Na de aftrap rol je een paar meter verderop door naar de exposities, de Raster-Noton Shop of natuurlijk naar de Atak waar de Audio-Visual Night voor een ware aanval op de net- en trommelvliezen zal gaan zorgen.

Read more...

Donderdag 6 september - Kick Off Night

Frank-Bretschneider smallDonderdag 6 september gaat GOGBOT 2012 Festival van start en hoe! Live en gratis op de Oude Markt: Frank Bretschneider (Raster-Noton), Floris Kaayk, TITAN the Robot, LRRY2, The Erasers, Killahbass en Willem Heerbaart!

Read more...

Download het programmaboekje

gogbot-1Voorpret is ook al jolijt al barst volgende week GOGBOT 2012 Festival in alle hevigheid los natuurlijk. Bepaal je route, lees je in, check de artiesten en kunstenaars vast. Vink aan wat je zeker wil zien, de niet te missen klappers en mis vooral het symposium niet, met een screening door het NIMk. Ook niet te versmaden: Upload Cinema, de Powertool Race en de Pussy Riot Tribute Night en en en... Teveel om op te noemen.

Kortom, hier download je het programmaboekje en eerlijk is eerlijk, zelfs als je dat helemaal gelezen hebt, weet je nog niet eens half wat je allemaal daadwerkelijk te wachten staat van 6 tot en met 9 september in Enschede!

Zaterdag 8 september Nederlandse première Schnitt / Synchropath

Schnitt SynchropathGOGBOT Festival staat erom bekend dat je daar kunst en muziek ziet en hoort voordat de rest van Nederland deze avant-garde of cutting edge in de smiezen heeft; zeker bij het grote publiek. We geloven er dan ook heilig in deze voorhoede aan zoveel mogelijk mensen te presenteren.

Read more...

Vrijdag 7 september Pussy Riot Tribute Night

Pussy Riot Tribute @ GOGBOT 2012, Enschede, the NetherlandsGOGBOT 2012 Festival op vrijdag 7 september vanaf 19:00 uur op de Oude Markt, Enschede in het teken van de PUSSY RIOT TRIBUTE NIGHT.

GOGBOT 2012 Festival verklaart zich vanzelfsprekend solidair met het lot dat drie dames uit de punk performance groep Pussy Riot in het dictatoriale Rusland van vandaag de dag ten deel gevallen is.

Read more...

GOGBOT Downloads

GOGBOT Newsletter

Name:
Email:

GOGBOT on Twitter

GOGBOT on Facebook

GOGBOT Trailer 2012

trailer2012

Video by Het Videogilde


 

 

GOGBOT 2013: 5 - 8  september

GOGBOT Art / Music / Technology

2012: Internet meme's / The selfish gene

GOGBOT 2012 is all about Meme’s: cultural genes evolving in our digital surroundings. On 4Chan, 9gag, Dumpert, FOK, Facebook, etc, films and pics are nonstop being mixed, modified and shared within popular culture. Meme’s are the new cultural genes, they spread, mutate, respond… read more

 

PLANETARTGOGBOT 2012 is een productie van PLANETART
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+316 5583 0311